Foto Fanurie a luat nastere din dorinta de a materializa vise, din dorinta de a crea trairi unice si de a lupta impotriva trecerii ireversibile a timpului.

Foto Fanurie  este dovada unei  iubiri eterne, dovada unei provocari si a unei pasiuni ucigatoare.

Am plecat la drum de unul singur, in 2005. Am privit inainte increzator si am inceput sa urc trepte pe care eu insumi le construiam. Le-am pavat cu trairi, cu zambete, lacrimi si munca asidua. Am cazut, m-am ridicat mai puternic si am continuat sa construiesc.

Rezultatele sunt cele care au reusit sa smulga lacrimi de fericire, zambete din adancul sufletului, imbratisari copioase.

Am lucrat cu oameni frumosi, am lucrat cu oameni faini, am lucrat cu oameni cooperanti. Ei sunt cei care m-au propulsat intr-o alta sfera a existentei, ei sunt cei care mi-au dat puterea sa merg dincolo de bine si rau, dincolo de intuneric si lumina, dincolo de viata si moarte.

Desi eram un om foarte bogat sufleteste, ma simteam singur. Si uneori tacerea imi sapa in suflet morminte. Dumnezeu a vrut sa nu mai fiu singur. Asa ca a creat-o pe Ea.

Foto Fanurie s-a marit cu un membru, iar eu am devenit cel mai fericit fotograf.

Astazi suntem doi. Lucram impreuna pentru a va oferi cele mai frumoase amintiri. Din dragostea noastra se naste pasiunea pe care o punem in fiecare fotografie, perfectiunea cu care lucram si exigenta pe care ne-o impunem.

Foto Fanurie – povestea unei mari iubiri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.