Cati fotografi vin?
Beneficiati de serviciile a doi fotografi pentru aproximativ 18-19 ore (de la 10 pana la 5 dimineata)

Cate fotografii primesc?
Din experienta noastra, minim 400 de fotografii (nunta), minim 300 de fotografii (botez). Preferam calitatea, nu cantitatea. Singura noastra dorinta este ca toti clientii nostrii sa iubeasca frumosul si – in cazul nostru – fotografia de calitate.

Cate fotografii sunt prelucrate si cat timp dureaza pana ajung la mine?
Toate fotografiile sunt prelucrate cel putin la nivel de baza, iar o mare parte din la nivel avansat, de aceea livrarea lor se face in maxim o luna de la data evenimentului.

Cum primesc materialele?
Imaginile se livreaza pe DVD-uri personalizate. Iar ca printuri, in functie de pachet, va oferim diferite modele de album, tablouri canvas dimensiune max. A3, dar si printuri de dimensiuni mai mici A4, 13×18 si 10×15.

Oferiti sedinte de logodna sau ttd?
Da. Exista pachete ce le includ, dar ne face mare placere sa-i ajutam si pe cei care isi doresc doar o astfel de sedinta.

Cat costa serviciile noastre?
Fiecare client este unic si fiecare eveniment are particularitatile lui. Va rugam deci sa ne contactati ca sa putem stabili, de comun acord, un pachet creat doar pentru voi.

Va ocupati doar cu fotografierea nuntilor?
In nici un caz. Fotografia e pasiunea noastra si, pe langa nunti, ne face o mare placere sa oferim si: sedinte foto de familie, sedinte de logodna (sau sedinte foto cu doi oameni ce se iubesc), sesiuni foto cu un singur model (outdoors, indoors sau studio), botezuri, sesiuni foto pentru viitoare mamici, aniversari,  etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.