Am fost bucuros sa fiu ales pentru a testa o serie de preseturi si brush-uri pentru Adobe Lightroom realizate de Sleeklens.

In urma utilizari preseturilor am realizat ca am o multitudine de variante de a edita o fotografie, in functie de cromatica pe care o doresc, de aspectul mai soft sau mai sharp, diferite variante de vignetare sau corectie a culorilor in fotografie. Mi-au placut in mod special preseturile referitoare la corectia culorilor, dar si un preset foarte fain utilizat pentru fotografiile realizate in biserica.

Cand vorbim despre brush-uri, timpul acordat editarii se schimba radical. O fotografie editata cu ajutorul Lightroom reduce mult timpul de editare. Brush-urile pot face corectii de culoare a pielii, de luminare a umbrelor, de adaugare de contrast sau sharp. Utilizarea brush-urilor are ca avantaj ca aceste setari se pot aplica local. Se poate da pielii un ton mai soft, se pot face corectii de claritate si lumina doar la ochi, etc.

In concluzie, am remarcat ca utilizarea acestor preseturi si brush-uri scade timpul de editare a unei fotografii, iar rezultatele obtinute sunt profesionale.

Puteti descarca aceste preseturi si brush-uri accesand urmatoarele link-uri:

https://sleeklens.com/product/wedding-lightroom-presets/

https://sleeklens.com/product-category/lightroom-presets/

 

I was thrilled to be chosen to test a number of presets and brushes for Adobe Lightroom made by  Sleeklens.

After using the presets I realized I had plenty of choices to edit a photo, depending on the color you want, depending on the look more soft or sharp, or on different vignetting or color correction options. I especially loved the color correction presets, but also a very nice preset used for pictures taken inside the church.

Talking about brushes, your editing time is radically changing. A photo edited using Lightroom will greatly reduce editing time. Brushes can make color corrections, light shadows corrections, adding contrast and sharp corections. The using of brushes has the advantage that these settings can be applied locally. It can give skin a softer tone, the corrections of clarity and light can be applied only to the eyes, so on and so forth.

In a nutshell, I noted that the using of these presets and brushes decreases the time in terms of editing a photo, and the results are very professional.

You can download these presets and brushes by accessing the following links:

https://sleeklens.com/product/wedding-lightroom-presets/

https://sleeklens.com/product-category/lightroom-presets/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.